Fout 0x80BD0004 treedt op wanneer u instellingen voor ouderlijk toezicht opent op Xbox One

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u toegang probeert te krijgen tot gegevens of instellingen voor ouderlijk toezicht op de Xbox One:

• 0x80BD0004
  • DESC_FAMILYUSER_ERROR

Dit kan betekenen dat uw Xbox One-console geen verbinding kon maken met de Xbox Live-server.

Oplossingen

In de meeste gevallen is dit een tijdelijk verbindingsprobleem. Probeer uw instellingen wat later te wijzigen.

Probeer de volgende oplossingen in deze volgorde als het probleem aanhoudt. Probeer de informatie opnieuw te openen na elke oplossing. Probeer de volgende oplossing als u nog steeds geen toegang krijgt.

Oplossing 1: meld u af en weer aan bij uw account

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Home om terug te gaan naar het Home-scherm.
  1. Markeer uw gamerafbeelding in de linkerbovenhoek.
  1. Selecteer uw account, druk op de A-knop  op uw controller en selecteer Afmelden.
  1. Wanneer u bent afgemeld bij uw account, drukt u op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Schuif omlaag en selecteer de account waarbij u zich wilt aanmelden.

Oplossing 2: Start uw netwerkapparaat opnieuw

Volg de instructies van de fabrikant van uw router of modem om deze opnieuw te starten.

Oplossing 3: test uw verbinding met Xbox Live

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Netwerk.
  5. Selecteer Netwerkinstellingen.
  6. Selecteer Gedetailleerde netwerkstatistieken onder Probleemoplossing.

Als u meer dan 5 procent pakketverlies ziet, is het misschien een goed idee om problemen met uw verbinding op te lossen via de Oplossing voor trage prestaties van Xbox One.