Fout 0x82323012 treedt op wanneer u Game DVR op Xbox One probeert te gebruiken

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u de functie Game DVR op Xbox One probeert te gebruiken:

0x82323012
Sorry We Couldn't Record That

Opmerking U krijgt deze fout wellicht te zien omdat sommige games de opname van de game standaard uitschakelen. U kunt geen clips maken van deze titels.

Oplossing

Controleer dat u gameopnames hebt ingeschakeld op uw console om dit probleem op te lossen. Dat doet u als volgt:

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.

Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.

2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Game DVR en streaming onder Voorkeuren.
  5. Selecteer Uitzenden en gameopnames toestaan.