Fout 0x87DE2713 treedt op wanneer u een game of app probeert te openen op uw Xbox One-console

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een game of app probeert te openen op uw Xbox One-console:

Fout 0x87DE2713

Dit betekent dat we de licentie voor de game of app niet konden vinden in de Store om te valideren dat u eigenaar bent van de game of app.

Oplossing

Gebruik de volgende oplossingen voor dit probleem.

Oplossing 1: controleer de status van de Xbox Live-service

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-03-27T07:29:00.4421119+00:00
Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2017-03-27T07:29:00.4421119+00:00

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Oplossing 2: wacht en probeer het later opnieuw

Als de Xbox Live-service werkt, is er een probleem om dit item te vinden of te openen. Geef ons even de tijd terwijl we hieraan werken en probeer het later opnieuw.