Fout 0x87DE2720 treedt op wanneer u content van de Xbox Store installeert op de Xbox One

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u content van de Xbox Store op uw Xbox One-console probeert te installeren:

0x87DE2720

Dit betekent dat de content niet kon worden gedownload van de Xbox Store.

Oplossing

Verwijder en installeer de content opnieuw om dit probleem op te lossen. Dat doet u als volgt.

Op Xbox One
  1. Verwijder de app of game:
    1. Dubbeltik op de Xbox-knop  om terug naar het scherm Home te gaan.
    2. Selecteer Mijn games en apps.
    3. Selecteer Wachtrij.
    4. Selecteer de content die u probeert te installeren.
    5. Druk op de Menuknop   op uw controller.
    6. Selecteer Game beheren of App beheren.
    7. Selecteer de game of app.
    8. Selecteer Alles verwijderen.
    9. Selecteer Alles verwijderen om te bevestigen.
  2. Installeer de app of game opnieuw. Dat doet u als volgt:
    1. Ga naar het scherm Home.
    2. Selecteer Mijn games en apps.
    3. Selecteer Klaar om te installeren.
    4. Selecteer Installeren.
In Windows 10
  1. Verwijder de app of game. Dat doet u als volgt:
    1. Ga naar Start en scrol door de lijst met apps totdat u de app of game vindt die u wilt installeren.
    2. Houd de app of game ingedrukt (of klik erop met de rechtermuisknop) en selecteer Verwijderen.
    3. Selecteer Verwijderen om te bevestigen.
  2. Installeer de app of game opnieuw. Dat doet u als volgt:
    1. Ga naar Start en selecteer de Store-app.
    2. Meld u met uw Microsoft-account aan bij de Store-app.
    3. Selecteer het accountpictogram > Mijn bibliotheek.
    4. Schuif omlaag totdat u de app of game vindt die u wilt installeren en selecteer het downloadpictogram. De app of game zal automatisch worden geïnstalleerd.