Fout 0x87e00065 treedt op wanneer u een game vanaf een disc op Xbox One installeert

U krijgt het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u een game vanaf een disc probeert te installeren op Xbox One:

0x87e00065

Er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw.

Deze fout treedt op wanneer de game die u installeert vanaf de disc, tegelijk ook wordt geïnstalleerd vanaf de Xbox Store-service.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, probeert u de game te verwijderen en weer te installeren vanaf de disc in offlinemodus. Wanneer de game is gedownload, zet u de Xbox One weer online. Dit doet u als volgt:

Stap 1: verwijder de game:

1. Ga op het Home-scherm naar rechts en open Mijn games en apps.
  2. Markeer de game en druk op de menuknop  op de controller.
  3. Selecteer Game beheren.
  4. Kies Alles verwijderen in het menu.

Stap 2: Zet de console in offlinemodus:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Netwerk.
  5. Selecteer Netwerkinstellingen en selecteer vervolgens Offline gaan.

Stap 3: Installeer de game vanaf een disc:

Wanneer u een game-disc in uw console plaatst, controleert de console of de game reeds is geïnstalleerd. Als dat niet zo is, wordt u gevraagd de game te installeren.

Opmerking U wordt wellicht ook gevraagd een update voor de game te downloaden voordat u deze kunt spelen.

Stap 4: Zet de console in onlinemodus:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Netwerk.
  5. Selecteer Netwerkinstellingen en selecteer vervolgens Online gaan.