Fout 0x91d7000a treedt op wanneer u probeert een Blu-Ray-disc te laden op Xbox One

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een Blu-ray-disc probeert te laden in uw Xbox One-console:

0x91d7000a

Disc Stopped. Make sure your TV's HDMI input supports HDCP rights management. If not, try plugging your console into a different TV input.

Oplossing

Werp de disc uit en start de Xbox One-console opnieuw om dit probleem op te lossen:

1. Werp de Blu-ray-disc uit de console.
  2. Ga naar Xbox Home, met Blue-ray in de grote app-tegel, maak de tegel Blu-ray actief en druk op de menuknop  op uw controller.
  3. Selecteer Afsluiten. Als "Afsluiten" niet beschikbaar is, is de app al afgesloten.
  4. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.

Opmerking Met de Xbox-knop  opent u de guide vanuit elk scherm op de console.

5. Selecteer Instellingen.
  6. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  7. Selecteer Ja om te bevestigen.

Opmerking Als u de gids niet kunt openen of de console lijkt te zijn vastgelopen, houdt u de Xbox-knop  op de console ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop  op de console weer aan om opnieuw op te starten.

8. Wanneer de console opnieuw is gestart, plaatst u de Blu-ray-disc opnieuw.