Fout 80004003 treedt op wanneer u een titel op Xbox One probeert te starten

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een titel probeert te starten:

Fout 80004003

Dit betekent dat we de gekozen titel niet konden starten.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, wacht u een paar minuten en probeert u de titel daarna opnieuw te starten.

Als het probleem nog steeds optreedt, moet u de console herstarten en het daarna opnieuw proberen. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.

Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de guide vanuit elk ander scherm op de console te openen.

2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  4. Selecteer Ja om te bevestigen.
  5. Probeer de titel opnieuw te starten.

Opmerking Als u de gids niet kunt openen of als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd dan de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Wanneer de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.