Fout 80040210 treedt op wanneer u een clip probeert af te spelen op uw Xbox One-console

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een clip afspeelt op uw Xbox One-console:

Fout 80040210

Dit betekent dat Xbox de clip niet kon afspelen omdat de verbinding van de console met de Xbox Live-service was verbroken.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Sociaal en gaming: Beperkt
2017-03-29T19:03:59.0000000-07:00

Betrokken platformen:

Xbox 360, Xbox One, Xbox op Windows 10, Xbox op andere apparaten

Betrokken services:

Neem gamevideo's op

Laatste update

Onze technici en ontwikkelaars zijn actief opzoek naar een oplossing om het probleem te verhelpen dat sommige leden ondervinden met het bekijken van achievements, de vriendenlijst of de activiteiten van vrienden. Blijf op de hoogte en bedankt voor al je geduld.

Oplossing 2: Controleer en los problemen met uw netwerkverbinding op

Probeer het volgende als het probleem aanhoudt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Scrol naar Instellingen en selecteer Alle instellingen.
  3. Selecteer Netwerkinstellingen en vervolgens Gedetailleerde netwerkstatistieken onder Netwerk.

Als u meer dan 5 procent pakketverlies ziet, lost u problemen met uw verbinding op via de Oplossing voor trage prestaties van Xbox One.