Fout 80070015 treedt op wanneer u een gameschijf uitwerpt uit uw Xbox One-console tijdens de installatie ervan

Probleem

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u een titel van een schijf installeert, maar u de schijf uitwerpt uit de Xbox One-console voordat de installatie is voltooid.

Error 80070015

Dit kan betekenen dat uw installatie niet is voltooid toen de schijf was geplaatst.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, probeert u de schijf te plaatsen en de titel opnieuw te installeren of te starten vanaf My games & apps. Dat doet u als volgt:

1. Plaats de gameschijf opnieuw in uw Xbox One-console.
  2. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Games en apps.
  3. Zoek de titel en probeer de game opnieuw te installeren.