Fout 8007007A treedt op wanneer u verbinding maakt met Xbox Live op uw Xbox One-console

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live op uw Xbox One-console:

8007007A

Dit kan het volgende betekenen:

• De factuurgegevens voor uw Microsoft-account moeten worden bijgewerkt.
  • De cachegegevens op uw Xbox-console moeten worden vernieuwd.
  • Er is een probleem met uw verbinding met Xbox Live.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen.

Oplossing 1: controleer de beveiligingsgegevens van uw Microsoft-account

Beveiligingsgegevens bestaan uit een telefoonnummer of alternatief e-mailadres dat we kunnen gebruiken contact met u op te nemen over accountbeveiliging. Met deze gegevens kunnen we uw identiteit bevestigen voordat er wijzigingen aan uw account worden uitgevoerd. Deze wijzigingen zijn bijvoorbeeld een nieuw wachtwoord, nieuwe factuurgegevens of contactgegevens. Dit helpt om uw account te beveiligen.

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account. Als u uw wachtwoord bent vergeten, stel dan uw wachtwoord opnieuw in.
  2. Controleer uw beveiligingsgegevens. Controleer bijvoorbeeld dat uw Telefoonnummer, Alternatief e-mailadres en Beveiligingsvraag (indien beschikbaar) correct zijn.

Oplossing 2: Verifieer uw factuurgegevens

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account. Als u uw wachtwoord bent vergeten, stel dan uw wachtwoord opnieuw in.
  2. Controleer de factuurgegevens voor uw Microsoft-account. Controleer bijvoorbeeld dat het factuuradres voor uw Microsoft-account overeenkomt met het factuuradres van uw creditcardmaatschappij.
    Opmerking Zorg ervoor dat de betalingsgegevens, waarbij u let op hoofdletters en kleine letters, van uw Microsoft-account overeenkomen met de informatie die uw creditcardmaatschappij gebruikt.
  3. Meld u af bij uw Microsoft-account en meld u opnieuw aan.
  4. Probeer op uw console verbinding te maken met Xbox Live.

Oplossing 3: Verwijder uw account van uw Xbox One-console en voeg uw account dan weer toe

Stap 1: Verwijder uw account van uw Xbox One-console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Accounts verwijderen onder Account.
  1. Markeer de account die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Deze persoon kiezen.
  2. Selecteer Verwijderen om te bevestigen.

Stap 2: Voeg uw account weer toe op uw Xbox One-console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Schuif omlaag en selecteer de account waarbij u zich wilt aanmelden.
  4. Schuif omlaag en selecteer Toevoegen en beheren.
  1. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  1. Voer het e-mailadres in voor de Microsoft-account die is gekoppeld aan de Xbox-account die u wilt toevoegen en selecteer Invoeren.
  1. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in en selecteer Enter.
  1. Lees de Serviceovereenkomst en de Privacyverklaring van Microsoft en selecteer Ik ga akkoord.
  2. Volg de stappen op het scherm om uw voorkeuren voor het aanmelden en beveiliging in te stellen en voeg uw account aan uw Xbox One-console toe.

Oplossing 4: Los problemen met uw Xbox Live-verbinding op

Los problemen met de Xbox Live-verbinding op als dit probleem nog steeds optreedt.