Fout 800706BE treedt op wanneer u een Xbox One-app probeert te starten

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een Xbox One-app probeert te starten:

800706BE

Dit kan betekenen dat de app door een probleem is vastgelopen of onverwacht is afgesloten.

Oplossingen

Oplossing 1: probeer de app opnieuw te starten

Om dit probleem op te lossen wacht u een paar minuten en probeert u de app daarna opnieuw te starten.

Probeer de volgende oplossing als de app niet start.

Oplossing 2: start uw Xbox One-console opnieuw

Om dit probleem op te lossen, start u de Xbox One-console opnieuw en probeert u de app dan opnieuw te starten. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  4. Selecteer Ja om te bevestigen.

Opmerking Als u de Gids niet kunt openen of als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd dan de Xbox-knop  op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Wanneer de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop  op de console weer aan om opnieuw te starten.