Fout 80072EE7 treedt op wanneer u content probeert te openen op de Xbox One-console

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u content probeert te openen op uw Xbox One-console:

Error 80072EE7

Dit kan betekenen dat de console de bron die u probeerde te openen, niet kon laden. Deze fout treedt meestal op wanneer een fout met de netwerkverbinding voorkomt dat de naam van de bron naar een IP-adres wordt omgezet.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Content kopen en gebruiken: Beperkt
2017-09-22T16:14:10.0000000-07:00

Betrokken platformen:

Xbox One

Betrokken services:

We are working to resolve a store error affecting some console users. Purchases made on Xbox.com or the Xbox app are not affected, and will be available to download to the console via My Games and Apps under Ready To Install.

Laatste update

We hebben mogelijk het probleem geïdentificeerd dat ervoor zorgt dat sommige leden problemen ondervinden met het kopen van content. Bedankt voor je geduld terwijl het team het probleem probeert op te lossen.

Oplossing 2: voer de Xbox Live-verbindingstest uit

1. Start uw netwerkapparaat opnieuw.
  2. Test uw verbinding met Xbox Live:
    1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Alle instellingen.
    4. Selecteer Netwerk.
    5. Selecteer Netwerkinstellingen.
    6. Selecteer Test mijn netwerkverbinding.

Als u meer dan 5% pakketverlies ziet, probeer dan de Oplossing voor netwerkverbindingsfout Xbox One.