Fout 80072EFE treedt op wanneer u de Xbox One-console gebruikt

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u de Xbox One-console gebruikt:

Error 80072EFE

Dit kan betekenen dat de netwerkverbinding werd onderbroken terwijl u de update voor deze titel probeerde op te halen.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2017-07-28T17:51:05.5156631+00:00

Oplossing 2: Test uw verbinding met Xbox Live

1. Start uw netwerkapparaat (modem, gateway of router) opnieuw op.
  2. Bekijk de Gedetailleerde netwerkstatistieken om te controleren of het pakketverlies minder is dan 5 procent. Dit doet u als volgt:
    1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Alle instellingen.
    4. Selecteer Netwerk.
    5. Selecteer Netwerkinstellingen.
    6. Selecteer Gedetailleerde netwerkstatistieken, rechts op het scherm Netwerkinstellingen.
    7. Bekijk de informatie voor Pakketverlies, de derde waarde in de rechterkolom.

Als u meer dan 5 procent pakketverlies ziet, voert u de oplossing voor multiplayerverbindingsfouten op Xbox One uit en selecteert u Het pakketverlies is hoog.