Fout 801540A9 treedt op wanneer u een game start op Xbox One

U krijgt het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u een game probeert te downloaden naar Xbox One:

801540A9

Sorry, this profile can't connect to Xbox Live on this console. To fix it, download it again.

Dit kan betekenen dat er problemen zijn om profielen van gezinsleden met een kinderaccount te laden.

Oplossing

Koppel de kinderaccount opnieuw aan de account van de ouder. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account en selecteer het tabblad Gezin.
  2. Selecteer Een kind toevoegen.
  3. Voer het e-mailadres van de kinderaccount in die u opnieuw wilt koppelen aan de account van de ouder. Zo wordt een uitnodiging naar het e-mailadres van de kinderaccount gestuurd.
  4. Meld u af bij uw Microsoft-account en meld u aan bij de kinderaccount.
    Opmerking Om veiligheidsredenen wordt u wellicht gevraagd de account te verifiëren.
  5. Selecteer de knop Aanmelden en accepteren.
    Opmerking Selecteer Postvak IN bekijken om de e-mail te vinden.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.