Fout 8027025A treedt op wanneer u zich probeert aan te melden of een Xbox One-app probeert te starten

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u zich probeert aan te melden of een Xbox One-app probeert te starten:

8027025A

Dit kan het volgende betekenen:

• Er is een tijdelijk probleem met de Xbox Live-service.
  • De app werd niet binnen de verwachte tijd geladen.
  • Er is een probleem met aanmelden bij uw profiel.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-02-25T20:53:32.3585325+00:00

Oplossing 2: start de app opnieuw

Stop de app eerst om dit te doen:

1. Druk op de Xbox-knop om naar Home te gaan.
  2. Selecteer de Menuknop met de titel van de app gemarkeerd.
  3. Selecteer Afsluiten.

Wacht minstens 10 seconden en start de app opnieuw.

Oplossing 3: start uw console opnieuw

Volg deze stappen om de cache op uw Xbox One-console te resetten. Als uw console is vastgelopen, voer dan een harde reset uit volgens de instructies in de opmerking.

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  4. Selecteer Ja om te bevestigen.

Opmerking Als u de gids niet kunt openen of als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd dan de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Wanneer de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.