Fout 807A1007 treedt op wanneer u deelneemt aan een party op Xbox One

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert deel te nemen aan een party op Xbox One:

0x807A1007

Dit kan betekenen dat de internetverbinding tussen de Xbox-console en de andere leden in de party mislukt. Dit wordt meestal veroorzaakt door een verbindingsprobleem tussen u en de host. Het kan soms ook wijzen op een conflict in het NAT-type dat door u en de host wordt gebruikt.

Oplossingen

Oplossing 1: Probeer opnieuw deel te nemen aan de party

Deze fout kan worden veroorzaakt door tijdelijke netwerkproblemen, als u gewoon opnieuw probeert deel te nemen aan de party, zal dat vaak lukken.

Oplossing 2: Controleer of er een probleem met NAT (Network Address Translation) is

Om problemen met NAT op te lossen, moeten u en de anderen die proberen deel te nemen aan de party de Oplossing voor Xbox One-multiplayergames proberen.