Fout 87E00007 treedt op wanneer u een game of app start die wordt gedownload

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een game of app probeert te starten:

87E00007

Dit kan betekenen dat er een update wordt geïnstalleerd voor de game of app die u probeert te starten.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-01-22T11:07:25.1203263+00:00
Sociaal en gaming: actief en werkend
2017-01-22T11:07:25.1203263+00:00

U kunt de gedetailleerde status ook raadplegen op de pagina Status Xbox Live.

Oplossing 2: Controleer of er waarschuwingen zijn in Mijn games en apps

1. Dubbeltik op de Xbox-knop om naar het scherm Home te gaan.
    Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.
  2. Schuif omlaag en selecteer Mijn games en apps.
  3. Zoek de titel en controleer of er een waarschuwing of een voortgangsbalk is voor de update.
  4. Probeer de titel opnieuw te starten wanneer de installatie is voltooid.