87E0000F treedt op wanneer u een game of app op Xbox One downloadt

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een game of app via Xbox Live probeert te downloaden of te installeren naar uw Xbox One-console:

87E0000F

Deze fout kan het volgende betekenen:

• De recentste update is nog niet gedownload naar de Xbox One-console.
  • De Xbox Live-service is tijdelijk niet beschikbaar.
  • De console heeft geen goede verbinding met Xbox Live.
  • De download van de game of app moet wellicht worden geannuleerd en de app of game moet daarna opnieuw worden gedownload.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer of er een systeemupdate is
Als u problemen hebt wanneer u een Xbox One-game of -app probeert te downloaden, moet u uw console wellicht updaten. Als u verbinding wilt maken met Xbox Live, moet u de recentste consolesoftware hebben. Voor nieuwe games is de update misschien ook nodig.
Volg deze stappen om te controleren of er een systeemupdate beschikbaar is:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen en selecteer Alle instellingen.
  3. Selecteer Systeem.
  4. Selecteer Consolegegevens en updates.

Als er een update beschikbaar is, staat deze onderaan in de eerste kolom. Als er geen update is, ziet u "Geen update beschikbaar".

Opmerking Systeemupdates variëren naargelang van de energiemodus die u gebruikt op uw Xbox One-console. Zie Over systeemupdates op Xbox One voor meer informatie over de opties voor energiemodi van Xbox One en hoe ze werken bij systeemupdates.

Oplossing 2: controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-09-22T17:18:33.7120526+00:00

Betrokken platformen:

Xbox 360, Xbox One, Xbox op Windows 10, Xbox op andere apparaten

Betrokken services:

Aanmelden bij Xbox Live

Recentste update

Hebt u problemen om u aan te melden bij Xbox Live? Gelukkig hebben we het probleem opgelost en werkt alles weer zoals normaal. Bedankt voor uw geduld terwijl we werkten aan een oplossing voor dit probleem, Xbox-leden!

Wilt u een melding ontvangen wanneer deze functie weer online is?

Sociaal en gaming: actief en werkend
2017-09-22T17:18:33.7120526+00:00

Oplossing 3: Test uw Xbox Live-verbinding
Als u voorheen wel verbinding kon maken met Xbox Live met uw huidige console en netwerkinstellingen, maar nu geen verbinding meer kunt maken, probeer dan uw Xbox Live-verbinding te testen.
Als u geen verbinding kunt maken met Xbox Live, is de eerste stap de netwerkverbindingstest uit te voeren op de Xbox One-console om te zien wat het probleem veroorzaakt. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Netwerk.
  5. Selecteer Test mijn netwerkverbinding rechts op het scherm Netwerkinstellingen.

Als u geen verbinding kunt maken met Xbox Live, zal de test u tonen waar de fout is opgetreden. Deze test vertelt u ook welk soort fout het is. Noteer deze informatie en ga dan naar de Oplossing voor netwerkverbindingsfout Xbox One om het probleem op te lossen.

Oplossing 4: annuleer en download de app of game opnieuw
Stap 1: annuleer de download
Uw huidige download annuleren is heel eenvoudig. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Home om terug te gaan naar het Home-scherm.
  2. Selecteer rechts op het Home-scherm Mijn games en apps. Selecteer Wachtrij.
  3. Markeer de actieve download of installatie.
    Opmerking Actieve downloads verschijnen met een voortgangsbalk aan de onderkant van de tegel van de game of app.
  4. Druk op de menuknop  op de Xbox One-controller.
  5. Selecteer Annuleren.

Stap 2: Download uw game of app opnieuw
Om de game of app opnieuw te downloaden, zoekt u de titel in de Xbox Store, selecteert u de titel en vervolgens Installeren. U kunt uw content ook opnieuw downloaden door naar rechts te schuiven in Mijn games en apps naar het deel Klaar om te installeren.