Deze pagina delen

Fout 8b050033 treedt op wanneer u de Xbox One-consolesoftware probeert bij te werken

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u de Xbox One-consolesoftware probeert bij te werken:

Fout systeemupdate: 8b050033

Oplossing

Gebruik de Oplossing voor Xbox One-systeemupdate om dit probleem op te lossen:

  1. Ga naar de Oplossing voor de Xbox One-systeemupdate.
  2. Selecteer Ik krijg een foutbericht of foutcode te zien.
  3. Selecteer Ik krijg een foutcode te zien.
  4. Schuif omlaag op het scherm en selecteer 8b050033.
  5. Volg de instructies in Stap 4 om uw console bij te werken.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 8b050033 treedt op wanneer u de Xbox One-consolesoftware probeert bij te werken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen