Fout ACC1 treedt op wanneer u zich aanmeldt op uw Xbox One-console

Het is mogelijk dat u de volgende fout en bericht te zien krijgt wanneer u zich aanmeldt op uw Xbox One-console:

ACC1

Sorry, there was a problem with a response from the service.

Dit betekent dat er een probleem was met een antwoord van de Xbox Live-service.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-01-17T13:53:15.3130499+00:00

Betrokken platformen:

Xbox 360, Xbox One, Xbox op Windows 10, Xbox op andere apparaten

Betrokken services:

Aanmelden bij Xbox Live

Recentste update

Hallo Xbox-leden, we weten dat er problemen zijn met aanmelden bij Xbox Live en onze beste engineers werken eraan om zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Bedankt voor uw geduld terwijl we alles weer in orde brengen! Zodra we meer weten, zullen we een update plaatsen.

Wilt u een melding ontvangen wanneer deze functie weer online is?

Oplossing 2: Probeer u opnieuw aan te melden

Als er geen problemen met de Xbox Live-service gemeld zijn, wacht u een paar minuten en probeert u zich daarna opnieuw aan te melden.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.