Fout ACC1351 treedt op wanneer u verbinding probeert te maken of u probeert aan te melden bij Xbox Live op Xbox One

Het is mogelijk dat u de volgende foutcode te zien krijgt wanneer u verbinding probeert te maken of u probeert aan te melden bij Xbox Live op uw Xbox One-console:

ACC1351

Dit betekent dat er een time-out van de verbinding is opgetreden.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-02-27T12:34:03.3605105+00:00

Betrokken platformen:

Xbox 360, Xbox One, Xbox op Windows 10, Xbox op andere apparaten

Betrokken services:

Aanmelden bij Xbox Live

Recentste update

Hallo Xbox-leden, we weten dat er problemen zijn met aanmelden bij Xbox Live en onze beste engineers werken eraan om zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Bedankt voor uw geduld terwijl we alles weer in orde brengen! Zodra we meer weten, zullen we een update plaatsen.

Wilt u een melding ontvangen wanneer deze functie weer online is?

Oplossing 2: Los problemen met uw verbinding met Xbox Live op

Als er momenteel geen relevante waarschuwingen zijn op de pagina met de servicestatus, gebruik dan de Oplossing voor kwaliteit van streaming op Xbox One om problemen met time-out en trage verbinding op te lossen.