Fout ACC5000 treedt op wanneer u zich aanmeldt op uw Xbox One-console

Het is mogelijk dat u de volgende fout en bericht te zien krijgt wanneer u zich aanmeldt op uw Xbox One-console:

ACC5000

There’s a problem with the birthdate on your Microsoft Account. To fix it, sign into account.live.com, then choose Edit personal info.

Dit betekent dat uw geregistreerde geboortedatum ongeldig is.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, moet u uw geboortedatum aanpassen in uw Microsoft-account.

Opmerking Alleen accounts van volwassenen kunnen persoonlijke gegevens wijzigen. Dit is niet mogelijk voor kinderaccounts.

1. Meld u aan bij account.live.com met de account waarvoor u het probleem ervaart.
  2. Klik op Persoonlijke gegevens bewerken en corrigeer uw geboortedatum.
  3. Klik op Opslaan.

Het duurt 1 tot 2 uur om de nieuwe informatie te vernieuwen over het systeem, afhankelijk van uw locatie.