Fout CP200 treedt op wanneer u uw factuurgegevens van Xbox One probeert te openen

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u uw factuurgegevens probeert te openen op Xbox Live:

CP200
There's a problem reaching the service. Try again in a few minutes.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Content kopen en gebruiken: Beperkt
2017-09-22T16:14:10.0000000-07:00

Betrokken platformen:

Xbox One

Betrokken services:

We are working to resolve a store error affecting some console users. Purchases made on Xbox.com or the Xbox app are not affected, and will be available to download to the console via My Games and Apps under Ready To Install.

Laatste update

We hebben mogelijk het probleem geïdentificeerd dat ervoor zorgt dat sommige leden problemen ondervinden met het kopen van content. Bedankt voor je geduld terwijl het team het probleem probeert op te lossen.

Oplossing 2: Probeer uw factuurgegevens opnieuw te openen