Fout PBR30225 treedt op wanneer u iets koopt op uw Xbox One-console

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u iets koopt op uw Xbox One-console:

Error PBR30225

We couldn’t get authorization for this. Try a different or new way to pay. If you have more questions, ask your bank.

Dit betekent dat er een probleem was om toestemming voor goedkeuring te krijgen voor de aankoop die u probeerde uit te voeren.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: neem contact op met uw financiële instelling

Neem contact op met uw financiële instelling of bank en vraag hoeveel u kunt kopen met uw account.

Oplossing 2: gebruik een andere betalingsoptie

Er is wellicht een probleem met een betalingsoptie die is gekoppeld aan uw account. Probeer een andere betalingsoptie om dit probleem te omzeilen. Voeg indien nodig een andere betalingsoptie toe aan uw account. Ga hiervoor naar Een betalingsoptie wijzigen, selecteer Een betalingsoptie toevoegen links op het scherm en volg de instructies.

Oplossing 3: probeer de aankoop later opnieuw

Wacht en probeer de transactie over 24 tot 48 uur nog eens uit te voeren. Als aankopen te vaak mislukken, kunnen transacties gedurende een bepaalde tijd zonder aankooppogingen worden geblokkeerd (meestal 24 tot 48 uur).