Fout PBR41080 treedt op wanneer u een abonnement probeert te kopen vanaf de Xbox One-console

U krijgt de volgende fout en bericht te zien wanneer u een nieuw abonnement probeert te kopen vanaf de Xbox One-console:

Fout PBR41080
If you want to change the way you pay for your subscription, you can change the payment option for your current one, rather than buying a new subscription.

Dit kan betekenen dat u een nieuwe betalingsoptie probeert te gebruiken om een nieuw abonnement te kopen dat identiek is aan het huidige abonnement in uw account of dat uw huidig abonnement is geblokkeerd omdat u niet hebt betaald.

Oplossingen

Update de betalingsmethode voor uw abonnement om dit probleem op te lossen:

1. Ga in een browser naar Mijn account.
  2. Meld u indien nodig aan bij de Microsoft-account die u wilt wijzigen.
    Opmerking Voor toegang tot uw account wordt u wellicht gevraagd een beveiligingscode in te voeren.
  3. Selecteer Services en abonnementen.
  4. Als er een verschuldigd saldo voor uw abonnement is, selecteer dan Nu betalen onder Volgende afrekening en volg de stappen om uw betalingsoptie aan te passen.
  5. Als u de optie Nu betalen onder Volgende afrekening niet ziet, selecteer dan Wijzigen hoe je betaalt onder Betalen met en volg de stappen om uw betalingsoptie aan te passen.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.