Fout PBR42710 treedt op wanneer u een abonnement koopt op uw Xbox One-console

U krijgt wellicht de volgende fout en bericht te zien wanneer u een abonnement koopt op de Xbox One-console:

• Error PBR42710
  • To change how you pay, go to xbox.com/accounts or Settings>Subscriptions on your Xbox One. If you used your Microsoft account to pay, you can’t switch to a different payment option.

Dit kan betekenen dat u een nieuw abonnement probeert te kopen van hetzelfde type als het huidige abonnement in uw account. Dit abonnement zit reeds in uw account.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Volg deze stappen op een pc om een nieuwe betalingsoptie toe te voegen. Zie Een betalingsoptie toevoegen aan uw Xbox Live-account voor hulp.

Opmerking Probeer deze stappen niet op een mobiel apparaat. In dat geval zal de informatie die u probeert te openen wellicht niet correct worden weergegeven.

1. Ga naar Mijn account op Xbox.com.
  2. Als u nog niet bent aangemeld, voert u uw Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord) in en selecteert u Aanmelden.
  3. Opmerking Zorg dat u zich aanmeldt met de Microsoft-account die is gekoppeld aan de Xbox-account die u wilt bijwerken. Als u uw Microsoft-account of wachtwoord niet meer weet, gaat u naar Uw Microsoft-account zoeken.

4. Selecteer Betaling en facturering en selecteer daarna Betalingsopties beheren.
  5. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer Voeg een nieuwe creditcard toe. Voer uw creditcardgegevens in.
    • Selecteer BETALEN met PayPal. Volg de instructies om een bestaande PayPal-account toe te voegen of een nieuwe account te maken. PayPal is niet overal beschikbaar.

6. Selecteer Volgende. De pagina "Controleer je factuurgegevens" wordt weergegeven.
  7. Controleer dat uw gegevens correct zijn en selecteer GEGEVENS OPSLAAN. Als u geen wijzigingen meer wilt uitvoeren, klikt u op de X met een cirkel rond in de rechterbovenhoek van de pagina.

Oplossing 2: Zie Een betalingsoptie toevoegen aan uw Xbox Live-account om uw betalingsoptie vanaf de Xbox One-console bij te werken.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.