Fout PBR9039 treedt op wanneer u de betaling splitst voor een aankoop op Xbox One

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u de betaling splitst voor een aankoop vanaf uw Xbox One-console:

PBR9039

There's a problem using this credit card to split the payment. Choose a different credit card, or add a new one.

Oplossing

Voeg een nieuwe betalingsoptie toe aan uw Microsoft-account en probeer de aankoop opnieuw uit te voeren met de nieuwe optie om dit probleem op te lossen. Ga naar Een betalingsoptie wijzigen, selecteer Een betalingsoptie toevoegen links op het scherm en volg de instructies.