Fout SVC60017 treedt op wanneer u een prepaidcode probeert in te wisselen op Xbox One

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een prepaidcode probeert in te wisselen op Xbox One:

SVC60017

Oplossing

Deze fout betekent dat er een probleem was met de configuratie van de prepaidcode. Probeer uw code binnen een paar uur opnieuw in te wisselen.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.