Spraakopdrachten gebruiken om tv te bedienen op Xbox One S of originele Xbox One

Overzicht

Zoals alles van de Xbox One, kunt u OneGuide bedienen via spraakopdrachten. Zorg dat uw Kinect is ingesteld en gekalibreerd voor audio. Zie De microfoon op uw Kinect-sensor kalibreren voor meer informatie.

Opmerkingen

• Zeg op elk gewenst moment "Hey Cortana, what can I say?" om een lijst met beschikbare opdrachten op het scherm te bekijken. Als er geen microfoonpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm staat, luistert uw Xbox niet. U moet "Hey Cortana" dan herhalen voordat u uw opdracht geeft.
  • Spraakopdrachten zijn niet overal beschikbaar. Zie Beschikbaarheid van Xbox One-functies voor een lijst met Xbox One-functies en de regio's waar de functies beschikbaar zijn.

Spraakopdrachten

Om…

Zegt u...

In...

Tv kijken

"Watch TV"

Overal

Alle audio van uw tv of ontvanger dempen

"Mute"

Overal

Dempen van uw tv of ontvanger opheffen

"Unmute"

Overal

Het volume verhogen

"Volume up"

Overal

Het volume verlagen

"Volume omlaag"

Overal

OneGuide openen

"Tv-gids tonen"

Live-tv

In de gids naar kanalen hoger in de lijst gaan

"Pagina omhoog"

OneGuide

In de gids naar kanalen lager in de lijst gaan

"Page down"

OneGuide

Naar rechts, later tijdstip gaan

"Later"

OneGuide

Naar links, vroeger tijdstip gaan

(Opmerking: u kunt niet vroeger dan het huidige tijdstip gaan.)

"Eerder"

OneGuide

Een programma uit de gids selecteren

De naam van het programma (bijvoorbeeld NOVA)

OneGuide

Een kanaal uit de gids selecteren

De naam van de zender (bijvoorbeeld PBS)

OneGuide

Naar het gemarkeerde kanaal gaan

"Watch this channel"

OneGuide

Een specifiek programma of kanaal bekijken

"Watch naam van programma of kanaal"

OneGuide

Lijst met uw favoriete kanalen weergeven

"Favorites"

OneGuide

Uw streaming media-apps weergeven

"App channels"

OneGuide

Onlangs bekeken kanalen weergeven

"Recent channels"

OneGuide

Naar een bepaald kanaal gaan

"What’s on naam kanaal?"

OneGuide