Deze pagina delen

Digital Surround-geluid inschakelen voor tv op Xbox One

Standaard levert de Xbox One-console geluid voor live-tv in stereo en geen surround-geluid.

Zo kunt u digitaal surround-geluid inschakelen:

  1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.

    Opmerking Met de Xbox-knop kunt u de guide openen vanuit elk scherm op de console.

  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Tv en OneGuide.
  5. Selecteer Audio en video.
  6. Wijzig de optie audio van Stereo naar Surround-geluid.
  7. Selecteer Opnieuw starten. Uw console wordt opnieuw gestart en surround-geluid wordt omgeleid van uw console naar uw tv of A/V-ontvanger.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Digital Surround-geluid inschakelen voor tv op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen