Live tv of OneGuide reageert traag op Xbox One

Overzicht

Onder bepaalde omstandigheden kunnen tv en OneGuide traag of helemaal niet reageren. Voorbeelden zijn een vertraging wanneer u een ander kanaal kiest, statische beelden op tv-kanalen of geen reactie op spraakopdrachten.

Oplossingen

Probeer deze oplossingen in deze volgorde voor het probleem.

Oplossing 1: Zet uw Xbox One en settopbox uit en weer aan

1. Zet de Xbox One-console uit en weer aan door de Xbox-knop  aan de voorzijde van de console tien seconden ingedrukt te houden. Na twee of drie seconden wordt de console uitgeschakeld, maar houd de knop tien seconden lang ingedrukt.
  2. Zet de settopbox uit en koppel alle kabels aan de achterkant van de settopbox los.
  3. Wacht 30 seconden.
  4. Sluit de settopbox weer aan.
  5. Druk op de Xbox-knop  aan de voorzijde van de Xbox One-console.
    Opmerking Als u bij het opstarten van de console de groene opstartanimatie niet ziet, herhaalt u deze stappen. Houd de aan/uit-knop goed ingedrukt, totdat de console helemaal wordt uitgeschakeld.
  6. Zet de settopbox aan.

Oplossing 2: Kalibreer uw Kinect-sensor opnieuw

Als OneGuide niet reageert op spraakopdrachten, probeer dan uw Kinect opnieuw te kalibreren:

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
    Opmerking
    Dubbeltik op de Xbox-knop  om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Kinect en apparaten.
  5. Selecteer Kinect.
  6. Selecteer Kinect hoort me niet.
  7. Volg de richtlijnen om de audiosensor van Kinect opnieuw te kalibreren voor uw kamer en luidsprekers.

Opmerking Zelfs als Kinect correct is gekalibreerd, is het mogelijk dat het apparaat u niet goed hoort als uw tv erg luid staat of mensen praten in de kamer. Zie Problemen met Kinect-spraakopdrachten op Xbox One oplossen voor aanvullende probleemoplossing voor Kinect.

Oplossing 3: Los problemen met IR met uw apparaten op

Het kan lijken alsof OneGuide niet reageert als deze app problemen heeft om te communiceren met de apparatuur van uw thuisbioscoop via de IR-verlengkabels. Zie OneGuide kan uw tv, A/V-ontvanger of settopbox niet bedienen om te controleren of er IR-problemen zijn en deze problemen op te lossen.