Instellingen voor ouderlijk toezicht zijn niet van toepassing als u tv kijkt via HDMI in-aansluitingen op Xbox One

Belangrijk

De instellingen voor online veiligheid die in Privacy and online veiligheid op uw Xbox One-console zijn ingesteld, zijn niet van toepassing op tv-programma's die u op uw console bekijkt via de OneGuide-functie.

Om de content te beperken die via OneGuide kan worden bekeken, moet u de instellingen voor het beheer van content van de tv-ontvanger van uw tv-serviceprovider gebruiken.