Een nieuw lid toevoegen aan je gezin op Xbox One

Als je een gezin aanmaakt, kun je de instellingen voor privacy en onlineveiligheid voor kinderen en tieners beheren op Xbox One, Windows 10 en Windows Phone 10.

Elke volwassene in het gezin kan nieuwe gezinsleden toevoegen aan het gezin. Volg de stappen op deze pagina om een gezinslid toe te voegen.

Opmerking Als de persoon die je toevoegt aan je gezin al deel uitmaakt van een ander gezin, moet de persoon eerst worden verwijderd uit het huidige gezin. Zie Een gezinslid verwijderen uit je gezin voor meer informatie.

Onderwerpen

De persoon die je wilt toevoegen, heeft al een Microsoft-account op de Xbox One-console

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden en selecteer je account om je aan te melden.
  3. Wanneer je bent aangemeld, druk je op de Xbox-knop om de guide te openen.
  4. Selecteer Systeem > Instellingen.
  5. Selecteer Gezin onder Account. In dit deel staan alle huidige leden van je gezin.
  6. Selecteer Aan gezin toevoegen.
  7. Selecteer het profiel voor de persoon die je wilt toevoegen en druk op de A-knop  van de controller.

De persoon die je wilt toevoegen, heeft reeds een Microsoft-account, maar dit staat niet op de Xbox One-console

Opmerking Als de persoon die je toevoegt aan je gezin al deel uitmaakt van een ander gezin, moet de persoon eerst worden verwijderd uit het huidige gezin. Zie Een gezinslid verwijderen uit je gezin voor meer informatie.

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden en selecteer je account om je aan te melden.
  3. Wanneer je bent aangemeld, druk je op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  4. Selecteer Systeem > Instellingen.
  5. Schuif onder Account naar rechts naar het deel Gezin. In dit deel staan alle huidige leden van je gezin.
  6. Selecteer Aan gezin toevoegen.
  7. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  8. Laat de persoon die je wilt toevoegen zich aanmelden met het e-mailadres en wachtwoord van zijn of haar Microsoft-account.
  9. Selecteer desgevraagd Toevoegen aan gezin.
  10. Als de persoon die je toevoegt een kind of tiener is, volg dan de instructies om toestemming van een ouder te geven.

De persoon die je wilt toevoegen, heeft geen Microsoft-account

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden en selecteer je account om je aan te melden.
  3. Wanneer je bent aangemeld, druk je op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  4. Selecteer Systeem > Instellingen.
  5. Schuif onder Account naar rechts naar het deel Gezin. In dit deel staan alle huidige leden van je gezin.
  6. Selecteer Aan gezin toevoegen.
  7. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  8. Wanneer de persoon die je wilt toevoegen, wordt gevraagd zich aan te melden met het e-mailadres en wachtwoord van zijn of haar Microsoft-account, druk je op B van de controller en duw je de linkerstick omlaag om Een nieuw account maken te selecteren.
  9. Zorg dat de persoon die je wilt toevoegen de stappen volgt om een Microsoft-account aan te maken.
  10. Selecteer desgevraagd Toevoegen aan gezin.

Opmerking Als de persoon die je hebt toegevoegd een kind is, wordt hij of zij automatisch toegevoegd aan je gezin.