Een nieuw lid toevoegen aan uw gezin op Xbox One

Als u een gezin aanmaakt, kunt de instellingen voor privacy en onlineveiligheid voor kinderen en tieners beheren op Xbox One, Windows 10 en Windows Phone 10.

Elke volwassene in het gezin kan nieuwe gezinsleden toevoegen aan het gezin. Volg de stappen op deze pagina om een gezinslid toe te voegen.

Opmerking Als de persoon die u toevoegt aan uw gezin al deel uitmaakt van een ander gezin, moet de persoon eerst worden verwijderd uit het huidige gezin. Zie Een gezinslid verwijderen uit uw gezin voor meer informatie.

Onderwerpen

De persoon die u wilt toevoegen, heeft reeds een Microsoft-account op de Xbox One-console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Schuif omlaag en selecteer uw account om u aan te melden.
  4. Wanneer u bent aangemeld, drukt u op de Xbox-knop om de guide te openen.
  5. Selecteer Instellingen.
  6. Selecteer Alle instellingen.
  7. Selecteer Gezin onder Account. In dit deel staan alle huidige leden van uw gezin.
  8. Selecteer Toevoegen aan gezin.
  9. Selecteer het profiel voor de persoon die u wilt toevoegen en druk op de A-knop op uw controller.

De persoon die u wilt toevoegen, heeft reeds een Microsoft-account, maar dit staat niet op de Xbox One-console

Opmerking Als de persoon die u toevoegt aan uw gezin al deel uitmaakt van een ander gezin, moet de persoon eerst worden verwijderd uit het huidige gezin. Zie Een gezinslid verwijderen uit uw gezin voor meer informatie.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Schuif omlaag en selecteer uw account om u aan te melden.
  4. Wanneer u bent aangemeld, drukt u op de Xbox-knop om de guide te openen.
  5. Selecteer Instellingen.
  6. Selecteer Alle instellingen.
  7. Schuif onder Account naar rechts naar het deel Gezin. In dit deel staan alle huidige leden van uw gezin.
  8. Selecteer Toevoegen aan gezin.
  9. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  10. Laat de persoon die u wilt toevoegen zich aanmelden met het e-mailadres en wachtwoord van zijn of haar Microsoft-account.
  11. Selecteer desgevraagd Toevoegen aan gezin.
  12. Als de persoon die u toevoegt een kind of tiener is, volg dan de instructies om toestemming van een ouder te geven.

De persoon die u wilt toevoegen, heeft geen Microsoft-account

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Schuif omlaag en selecteer uw account om u aan te melden.
  4. Wanneer u bent aangemeld, drukt u op de Xbox-knop om de guide te openen.
  5. Selecteer Instellingen.
  6. Selecteer Alle instellingen.
  7. Schuif onder Account naar rechts naar het deel Gezin. In dit deel staan alle huidige leden van uw gezin.
  8. Selecteer Toevoegen aan gezin.
  9. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  10. Wanneer de persoon die u wilt toevoegen, wordt gevraagd zich aan te melden met het e-mailadres en wachtwoord van zijn of haar Microsoft-account, drukt u op B op uw controller en duwt u de linkerstick omlaag om Een nieuw account maken te selecteren.
  11. Zorg dat de persoon die uw wilt toevoegen de stappen volgt om een Microsoft-account aan te maken.
  12. Selecteer desgevraagd Toevoegen aan gezin.

Opmerking Als de persoon die u hebt toegevoegd een kind is, wordt hij of zij automatisch toegevoegd aan uw gezin.