Contentbeperkingen gebruiken op een Xbox One-console wanneer niemand is aangemeld

U kunt beperken wat gastaccounts kunnen zien en doen op uw Xbox One-console wanneer niemand is aangemeld. Deze instellingen kunnen worden gewijzigd door elke volwassene die is aangemeld op de console.

Instellingen beheren voor games, apps en films die gasten kunnen openen wanneer niemand is aangemeld

Gebruik de volgende stappen om de contentbeperkingen te wijzigen voor consoles zonder aangemelde gebruikers:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
De Xbox One Guide links op het scherm Home
  1. Selecteer Instellingen.
Het pictogram Instellingen is geselecteerd op de Xbox One Guide en het deelvenster Instellingen wordt weergegeven.
  1. Selecteer Alle instellingen.
De Xbox One Guide met het pictogram Instellingen geselecteerd en het deelvenster Instellingen weergegeven
  1. Selecteer Systeem.
  2. Selecteer Restricties afgemelde console.
De categorie 'Restricties afgemelde console' is gemarkeerd op het scherm Systeeminstellingen.
  1. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in om uw identiteit te bevestigen.
Het scherm 'Wat is je wachtwoord' met een toetsenbord op het scherm
  1. Wijzig de instellingen naar wens. Selecteer Toegang tot content en selecteer vervolgens de leeftijd die u wilt gebruiken.
  2. Druk op de B-knop  op uw controller wanneer u klaar bent.

Zie Een Xbox One-console gebruiken als gast als u te weten wilt komen hoe u kunt toestaan dat een gast deze instellingen overschrijft.