Een uitzondering op een contentbeperking van uw kind op Xbox One toestaan

Overzicht

Als u uw kind toestemming wilt geven om content te bekijken met een hogere rating dan de instellingen voor kinderaccounts van uw gezin, hoeft u niet alle instellingen wijzigen om toegang te geven tot een specifiek contenttype, zoals een game of video.

Elke volwassene in het gezin kan uitzonderingen toestaan op de contentbeperkingen die momenteel in de instellingen voor kinderaccounts van uw gezin staan. Er zijn twee opties om uitzonderingen toe te staan:

• Altijd- Met deze optie staat u een permanente uitzondering toe die niet kan worden ingetrokken.
  • Alleen deze ene keer - Deze optie is een eenmalige uitzondering. Deze verloopt zodra het kind zich afmeldt bij de console.

Een uitzondering op contentbeperking toestaan

Opmerking Als u uw kind toestemming geeft de game of video waarvoor u een uitzondering toestaat te kopen, moet de content worden gekocht, gedownload en geïnstalleerd voordat u toestemming kunt geven om de content te gebruiken.

1. Laat uw kind zich aanmelden bij zijn/haar account op de Xbox One-console.
  2. Zoek de content waarvan u wilt dat uw kind deze gebruikt.
  3. Selecteer op het scherm Kiezen wie toestemming geeft de account van het volwassen gezinslid dat toestemming geeft.
  1. Voer het e-mailadres en wachtwoord van de account van de volwassene of de wachtwoordcode van de console in.
  1. Selecteer Altijd of Alleen deze ene keer.

Wanneer u uw kind toestemming geeft om deze content te gebruiken, kan hij/zij de content onmiddellijk openen.