Een gezinslid verwijderen uit uw gezin

Overzicht

Een gezin is vooral bedoeld om het eenvoudiger te maken om ouderlijk toezicht en onlineveiligheid voor kinderen te beheren. Vanaf uw Xbox One-console of vanaf elk apparaat met Windows 10 kunt u beheren wie deel uitmaakt van uw gezin.

• Elke volwassene in het gezin kan een ander gezinslid verwijderen. Kinderen en tieners kunnen deze wijziging niet uitvoeren.
  • Wanneer een kind wordt verwijderd uit het gezin, kan het de Xbox-service niet meer gebruiken totdat het is toegevoegd aan een ander gezin. Zie Een nieuw lid toevoegen aan uw gezin.
  • Volwassenen die uit het gezin zijn verwijderd, kunnen de kinderaccounts in het gezin niet meer beheren. Ze hebben echter nog steeds de volledige rechten in hun account en kunnen de Home-console delen wanneer ze zich aanmelden bij de Home-console.

Beveiligingsopmerking Als er iemand in uw gezin staat die u niet herkent, verwijder deze persoon dan. Zie vervolgens Er staat iemand in uw gezin die u niet herkent voor informatie over hoe u uw account kunt beveiligen. Als u een kind bent en de persoon die u niet herkent in uw account staat als uw enige ouder, vraag uw echte ouder dan contact op te nemen met Xbox Support.

Een gezinslid verwijderen op uw Xbox One

Iemand uit uw gezin verwijderen op uw Xbox One:

1. Meld u aan op de console met de juiste account.
  2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Alle instellingen.
  1. Selecteer Gezin onder Account.
  1. Voer uw wachtwoord of wachtwoordcode in om te bevestigen dat u gemachtigd bent om deze wijziging uit te voeren.
  1. Selecteer de account die u uit het gezin wilt verwijderen.
  1. Selecteer <Naam> uit het gezin verwijderen, waarbij <Naam> de naam is van de persoon die u wilt verwijderen.
  1. Selecteer Verwijderen uit gezin om te bevestigen dat u het gezinslid wilt verwijderen.