Nieuwe games, films en apps krijgen via Xbox One

Via de Xbox Store kunt u games en uitbreidingen kopen, apps installeren, muziek streamen, en films en tv-programma's kopen of huren via uw Xbox One-console.

Digitale Xbox-content zoeken

• Zeg "Xbox, Bing" en zeg wat u zoekt om via spraak te zoeken. U kunt zoeken op naam, acteur, genre, soort film (zoals HD) en decennium. U kunt deze termen ook combineren. Bijvoorbeeld, "Find HD action movies with Clive Owen".
  • Als u liever de controller gebruikt, scrol dan naar rechts op het scherm Xbox Home en selecteer de knop Alles zoeken in de store. Voer zoekcriteria in met behulp van het toetsenbord op het scherm.

Of u kunt ook gewoon bladeren om te zien wat er beschikbaar is.

• Scrol naar rechts op het scherm Home en selecteer de gewenste categorie: Games, Films en tv, Muziek of Apps.
  • Blader door de categorie om te vinden wat u zoekt. In elke categorie zijn er een paar delen.
  • Selecteer Meer rechts van een categorie om extra selecties te zien.

Wanneer u iets vindt waarin u bent geïnteresseerd, kunt u het selecteren met de A-knop voor meer informatie. Afhankelijk van de game of app krijgt u het volgende te zien:

• Downloadgrootte, releasedatum, rating en beschrijving
  • Beschikbaarheid voor aankoop (kopen, gratis) en de optie Aan Home vastmaken of Beoordelen
  • Trailers en afbeeldingen
  • Aanvullende gegevens zoals informatie over de ontwikkelaar, het genre of juridische gebruiksvoorwaarden

Opmerking
    Als u iets kiest in Films en tv-programma's, wordt Films en tv geopend. Als u iets kiest in Muziek, wordt Groove geopend.

Opmerkingen

• Aankopen in Muziek en Films en tv worden niet naar uw console gedownload, maar worden via het internet gestreamd naar uw console of andere apparaten die compatibel zijn met Films en tv. Zie Microsoft Store: Films en tv voor meer informatie.
  • Denk eraan dat games groot kunnen zijn en dat het even kan duren om ze te downloaden en te installeren, afhankelijk van de specifieke game en de snelheid van uw internetverbinding. Zie Games op Xbox One installeren voor meer informatie.
  • Voor sommige apps hebt u een abonnement of lidmaatschap bij een serviceprovider nodig (bijvoorbeeld de Netflix-app).