De items in uw showcase op Xbox One wijzigen

Met de showcase-functie kunt u de achievement en de gameclip waar u het meest fier op bent, weergeven in uw profiel.

Onderwerpen

Uw showcase weergeven

U kunt uw showcase weergeven in het deel Feed van uw profiel. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Ga naar het tabblad Aanmelden bovenaan.
  3. Selecteer uw gamertag.
  4. Selecteer Mijn profiel.
  5. Blader naar rechts naar het scherm Feed. Uw showcase staat uitgelicht bovenaan.

Een clip voor de showcase delen vanaf Game DVR

Als u een clip wilt delen, kunt u dat doen in de Game DVR-app. Dit doet u als volgt:

1. Selecteer rechts op het Home-scherm Mijn games en apps.
  2. Selecteer Game DVR in het deel Apps.
  3. Zoek de gewenste clip, markeer de clip en druk op de Menuknop.
  4. Selecteer Delen.
  5. Selecteer Showcase in de lijst.

Een achievement voor showcase delen in de Achievements-app

Als u een achievement wilt delen die niet in uw recente activiteit staat, dan kunt u deze in de Achievements-app delen naar uw showcase. Dat doet u als volgt:

1. Selecteer Mijn games en apps.
  2. Selecteer Achievements in het deel Apps.
  3. Selecteer de gewenste achievement.
  4. Selecteer Achievement delen.
  5. Selecteer Showcase in de lijst.

U kunt extra bijschriften toevoegen, die boven uw showcase verschijnen wanneer uw profiel wordt bekeken.