Een club verwijderen

1. Dubbeltik op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
  2. Selecteer het tabblad Beheren en selecteer vervolgens Instellingen club > Club verwijderen.

Als de club minder dan 7 dagen oud is, wordt uw club onmiddellijk verwijderd.

Als de club meer dan 7 dagen oud is, wordt alle activiteit in de club even opgeschort (u ziet daarvoor een teller op de Infopagina van uw club) en wordt de club na die periode permanent verwijderd van Xbox Live. Als u zich bedenkt en de club toch wilt behouden, gaat u terug naar de club en selecteert u het tabblad Info en vervolgens De club behouden.

Als u dezelfde clubnaam opnieuw wilt gebruiken voor een nieuwe club, kunt u dat doen vanaf 1 uur nadat de oude club is verwijderd.