Bevestigde gamers verzamelen in een party

Wanneer u klaar bent met het bevestigen van gamers die geïnteresseerd zijn in uw Op zoek naar groep-bericht, is het tijd om ze te verzamelen in een party (tenzij u de party op een ander moment hebt gepland).

Zo kunt u bevestigde gamers verzamelen in een party:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Party's.
  2. Selecteer het Op zoek naar groep-bericht en selecteer vervolgens Jouw party verzamelen. Zo wordt automatisch een party gestart en worden party-uitnodigingen gestuurd naar iedereen die u hebt bevestigd. (Als u nog iemand bevestigt nadat u Jouw party verzamelen hebt geselecteerd, wordt automatisch een party-uitnodiging naar die persoon gestuurd.)