Iemand aanstellen als beheerder van een club

Als u de eigenaar van een club bent en u een lid van de club wilt uitnodigen om te helpen met het dagelijks beheer van de club:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
  2. Selecteer het tabblad Beheren en selecteer vervolgens Leden en beheerders.
  3. Kies een lid en selecteer vervolgens Acties > Promoveren tot beheerder.

Zie Wat doet de beheerder van een club? voor meer informatie over beheerders van clubs.