Iemand aanbevelen bij een club

Als u lid bent van de club van iemand anders, kan die persoon toestaan dat u vrienden aanbeveelt.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een privé of verborgen club in de lijst.
  2. Selecteer Iemand aanbevelen.
  3. Kies een gamertag en druk op de Menuknop om de aanbeveling te verzenden.

Als de eigenaar of beheerders van de club geen problemen hebben met uw aanbeveling, sturen ze uw vriend een uitnodiging om lid te worden van de club. Ga naar Lid worden van een club voor meer informatie over hoe u uitnodigingen voor clubs kunt bekijken.