Een Op zoek naar groep-bericht rapporteren

Als er ongepaste inhoud of gedrag met betrekking tot een Op zoek naar groep-bericht van een gamer staat, dienen gamers dat te rapporteren bij het Xbox Live Policy & Enforcement Team.

Een Op zoek naar groep-bericht rapporteren:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Party's > Op zoek naar groep.
  2. Kies een game.
  3. Selecteer het Op zoek naar groep-bericht en selecteer vervolgens Dit bericht rapporteren.
  4. Kies een reden in de lijst en selecteer Rapporteren.