Praten met anderen in clubchat

Clubs zijn niet alleen fantastisch om in contact te komen met de Xbox-community, ze zijn ook handig voor gamers die gamesessies willen organiseren, willen praten over strategie en nog veel meer. Als u graag wilt praten, kunt u zien waarover anderen praten in een clubchat.

Wie kan clubchat zien? Als het een openbare club is, kan iedereen de clubchat zien. Als het een privé of verborgen club is, kunnen alleen leden zien wat erin staat.

Wie kan chatten in een club? Dat beslist de eigenaar van de club. Als u dat bent, en u wilt wijzigen wie kan chatten:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
  2. Selecteer het tabblad Beheren en selecteer vervolgens Instellingen club.
  3. Selecteer Wie kan chatten? en kies één van de opties.