Eigendom van een club overdragen

Als u uw club aan iemand anders wilt geven, kunt u het eigendom overdragen aan één van de beheerders van de club.

1. Dubbeltik op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
  2. Selecteer het tabblad Beheren en selecteer vervolgens Instellingen club > Eigendom overdragen.
  3. Selecteer een gamertag en selecteer vervolgens Ja.

Wanneer u het eigendom overdraagt, bent u de eigenaar niet meer, maar bent u wel nog beheerde van de club.