Hoe gebruik ik Op zoek naar groep?

Bekijk de video Gamers zoeken met Op zoek naar groep

Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

• Vanaf de guide. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Party's > Op zoek naar groep.
  • Vanaf de gamehub. Markeer een item, druk op de Menuknop op uw controller, selecteer Gamehub en selecteer vervolgens het tabblad Op zoek naar groep.
  • Vanaf een club waarvan u lid bent. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs, kies een club in de lijst en selecteer het tabblad Op zoek naar groep.
  • Vanaf een club die u bezoekt. Tik op de Xbox-knop  om terug te gaan naar Home, selecteer het tabblad Community en selecteer vervolgens Clubs op Xbox. Blader door de aanbevolen clubs of selecteer Een club vinden om een club te zoeken. Selecteer een club en selecteer vervolgens het tabblad Op zoek naar groep.

Als u Op zoek naar groep wilt gebruiken, moet u mogelijk uw privacyinstellingen wijzigen.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Instellingen > Alle instellingen.
  2. Selecteer Account > Privacy en onlineveiligheid.
  3. Selecteer Xbox Live-privacy > Details bekijken en aanpassen > Communicatie en multiplayer.
  4. Ga naar Anderen kunnen communiceren via spraak, tekst of uitnodigingen en selecteer Iedereen.