Voorstelling van clubs voor Xbox One en de Xbox-app

Clubs zijn online ontmoetingsplaatsen die zijn gemaakt door de Xbox-community, waar personen kunnen spelen en met elkaar in contact komen. U kunt lid worden van clubs die u interesseren of een gloednieuwe club maken (uw eigen club waar uw regels gelden). U kunt uw favoriete multiplayergames spelen, delen en chatten - en dat alles binnen de club!

Het is bovendien eenvoudig om de clubervaring mee te nemen naar uw andere apparaten - ga gewoon naar clubs op de Xbox-app en ga verder waar u was gestopt op Xbox One, of omgekeerd.