Fout 80000034 treedt op wanneer u een Xbox Live-lidmaatschap koopt

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een Xbox Live-lidmaatschap probeert te kopen:

Foutcode: 80000034

Dit kan betekenen dat uw factuurgegevens verkeerd zijn ingevoerd.

Oplossing

Uw Xbox Live-accountgegevens bijwerken

Meld u aan bij uw account, klik op Mijn account, klik op Betaling en facturering, klik op Factureringsgegevens en controleer dat uw factuurgegevens correct en actueel zijn.

Zie Uw Xbox Live-accountgegevens wijzigen of bijwerken voor meer informatie.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.