Fout 8012271F treedt op wanneer u iets probeert te kopen via Xbox Live op Xbox 360

Probleem

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u iets probeert te kopen via Xbox Live op Xbox 360:

8012271F

Dit kan betekenen dat het factuuradres voor een betalingsoptie gekoppeld aan uw Microsoft-account onjuist is.

Oplossing

Controleer dat het juiste factuuradres in uw Microsoft-account staat voor de betalingsoptie die u probeert te gebruiken om dit probleem op te lossen:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
  2. Tik of klik op Betaling en facturering en tik of klik vervolgens op Betalingsopties.
  3. Tik of klik op de betalingsoptie die u probeerde te gebruiken voor de aankoop.
    • Ga als volgt te werk voor creditcards, bankpassen en automatische afschrijving:
      1. Tik of klik op Bewerken en pas het factuuradres indien nodig aan.
      2. Tik of klik op Volgende wanneer u klaar bent.
    • Ga als volgt te werk voor PayPal:
      1. Tik of klik op Verwijderen als het e-mailadres voor uw PayPal-account verkeerd is.
      2. Tik of klik op Betalingsoptie wijzigen.
      3. Selecteer Creditcard of PayPal.
      4. Volg de aanwijzingen om uw creditcard, bankpas of PayPal-account als nieuwe betalingsoptie in te stellen.
        Opmerking Voer uw bankpas in net zoals een creditcard (niet in alle landen beschikbaar).

U zou uw transactie nu moeten kunnen voltooien.