Fout "Er is iets misgegaan" treedt op wanneer u een code op Xbox One of online inwisselt

U krijgt wellicht het volgende foutbericht te zien wanneer u een code op Xbox One of online via een webbrowser probeert in te wisselen:

Er is iets misgegaan

Onze excuses hiervoor. Probeer later opnieuw.

U kunt dit bericht ook samen met foutcode SVC60016 te zien krijgen.

Deze fout kan optreden omdat de content gekoppeld aan het token niet kan worden gevonden.

Oplossingen

Probeer de onderstaande oplossingen voor deze fout.

Oplossing 1 wissel uw code later in

In de meeste gevallen wordt deze fout veroorzaakt door een tijdelijk probleem met inwisselen van de code. Wacht even en probeer het daarna opnieuw.

Oplossing 2: controleer dat u een Xbox-code probeert in te wisselen

Controleer dat de prepaidcode voor een Xbox-game of -app is. Als de code voor een Windows-game of -app is, ga dan naar account.microsoft.com/billing/redeem#/ om de code in te wisselen.